Het Polder Hofje

Het Polder Hofje is gelegen aan de Het Polder Hofje 2 in het mooie Anna Paulowna.

Meer informatie over Het Polder Hofje in Anna Paulowna

Op zoek naar een fijn Thuiszorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Polder Hofje staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Polder Hofje wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Anna Paulowna blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Polder Hofje is gelegen in Anna Paulowna.

De exacte locatie van deze Thuiszorg is Het Polder Hofje 2 in Anna Paulowna. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Polder Hofje. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: https://www.polderhofje.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Polder Hofje je bevalt.

Hoe kom je bij Het Polder Hofje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Polder Hofje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Polder Hofje

Bezoekers bekeken ook