De zorg voor ouderen

De zorg voor ouderen is gelegen aan de Waterdrieblad 2 in het mooie Velserbroek.

Meer informatie over De zorg voor ouderen in Velserbroek

Op zoek naar een fijn Thuiszorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De zorg voor ouderen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De zorg voor ouderen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Velserbroek blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De zorg voor ouderen is gelegen in Velserbroek.

De exacte locatie van deze Thuiszorg is Waterdrieblad 2 in Velserbroek. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De zorg voor ouderen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 51671090, of de website: https://dezorgvoorouderen.nl/contact/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De zorg voor ouderen je bevalt.

Hoe kom je bij De zorg voor ouderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De zorg voor ouderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De zorg voor ouderen

Bezoekers bekeken ook