Stichting De Pastoriehof

Stichting De Pastoriehof is gelegen aan de Oranje Nassauplein 100 in het mooie Huizen.

Meer informatie over Stichting De Pastoriehof in Huizen

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting De Pastoriehof staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting De Pastoriehof wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Huizen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting De Pastoriehof is gelegen in Huizen.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Oranje Nassauplein 100 in Huizen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting De Pastoriehof. Maak daarom eerst een afspraak via 31 35 525 6044, of de website: https://www.amaris.nl/woningen-met-zorg/woningen-met-zorg/pastoriehof/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting De Pastoriehof je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting De Pastoriehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Pastoriehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting De Pastoriehof

Bezoekers bekeken ook