Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck

Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck is gelegen aan de Vinkenstraat 185 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Vinkenstraat 185 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 756 3802, of de website: https://www.amstelring.nl/verpleeghuis-de-rietvinck. Zodoende kun je langskomen om te zien of Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck je bevalt.

Hoe kom je bij Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Verzorg- en verpleeghuis De Rietvinck

Bezoekers bekeken ook