Het Blaauwhofhuis

Het Blaauwhofhuis is gelegen aan de Ulohôf 30 in het mooie Joure.

Meer informatie over Het Blaauwhofhuis in Joure

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Blaauwhofhuis staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Blaauwhofhuis wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Joure blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Blaauwhofhuis is gelegen in Joure.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Ulohôf 30 in Joure. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Blaauwhofhuis. Maak daarom eerst een afspraak via 31 513 726 134, of de website: http://www.hetblaauwhofhuis.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Blaauwhofhuis je bevalt.

Hoe kom je bij Het Blaauwhofhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Blaauwhofhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Blaauwhofhuis

Bezoekers bekeken ook