De Corisberg

De Corisberg is gelegen aan de Corisbergweg 1 in het mooie Heerlen.

Meer informatie over De Corisberg in Heerlen

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Corisberg staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Corisberg wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Heerlen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Corisberg is gelegen in Heerlen.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Corisbergweg 1 in Heerlen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Corisberg. Maak daarom eerst een afspraak via 31 45 541 2451, of de website: http://deseizoenen.org/corisberg/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Corisberg je bevalt.

Hoe kom je bij De Corisberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Corisberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Corisberg

Bezoekers bekeken ook