In Het Zomerpark

In Het Zomerpark is gelegen aan de Sandestein 46 in het mooie Nieuw-Vennep.

Meer informatie over In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? In Het Zomerpark staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij In Het Zomerpark wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Nieuw-Vennep blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want In Het Zomerpark is gelegen in Nieuw-Vennep.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Sandestein 46 in Nieuw-Vennep. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van In Het Zomerpark. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of In Het Zomerpark je bevalt.

Hoe kom je bij In Het Zomerpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In Het Zomerpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. In Het Zomerpark

Bezoekers bekeken ook