Coloriet de Hoven

Coloriet de Hoven is gelegen aan de Het Ravelijn 181 in het mooie Lelystad.

Meer informatie over Coloriet de Hoven in Lelystad

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Coloriet de Hoven staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Coloriet de Hoven wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Lelystad blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Coloriet de Hoven is gelegen in Lelystad.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Het Ravelijn 181 in Lelystad. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Coloriet de Hoven. Maak daarom eerst een afspraak via 31 320 294 949, of de website: http://www.coloriet.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Coloriet de Hoven je bevalt.

Hoe kom je bij Coloriet de Hoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coloriet de Hoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Coloriet de Hoven

Bezoekers bekeken ook