Het Vredehofhuis

Het Vredehofhuis is gelegen aan de Vredehofstraat 14 in het mooie Spijkenisse.

Meer informatie over Het Vredehofhuis in Spijkenisse

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Vredehofhuis staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Vredehofhuis wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Spijkenisse blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Vredehofhuis is gelegen in Spijkenisse.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Vredehofstraat 14 in Spijkenisse. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Vredehofhuis. Maak daarom eerst een afspraak via 31 181 850 427, of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Vredehofhuis je bevalt.

Hoe kom je bij Het Vredehofhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Vredehofhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Vredehofhuis

Bezoekers bekeken ook