Het Prins Claushuis

Het Prins Claushuis is gelegen aan de Bachlaan 68 in het mooie Nijverdal.

Meer informatie over Het Prins Claushuis in Nijverdal

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Prins Claushuis staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Prins Claushuis wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Nijverdal blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Prins Claushuis is gelegen in Nijverdal.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Bachlaan 68 in Nijverdal. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Prins Claushuis. Maak daarom eerst een afspraak via 31 548 859 227, of de website: http://www.hetprinsclaushuis.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Prins Claushuis je bevalt.

Hoe kom je bij Het Prins Claushuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Prins Claushuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Prins Claushuis

Bezoekers bekeken ook