Blijf ook wonen

Blijf ook wonen is gelegen aan de Grote Muntweg 5 in het mooie Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Blijf ook wonen in Kootwijkerbroek

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Blijf ook wonen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Blijf ook wonen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Kootwijkerbroek blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Blijf ook wonen is gelegen in Kootwijkerbroek.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Grote Muntweg 5 in Kootwijkerbroek. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Blijf ook wonen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 342 443 016, of de website: http://blijfookwonen.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Blijf ook wonen je bevalt.

Hoe kom je bij Blijf ook wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blijf ook wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Blijf ook wonen

Bezoekers bekeken ook