Van Neynsel - De Taling

Van Neynsel - De Taling is gelegen aan de De Eendenkooi 2 in het mooie s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Van Neynsel - De Taling in s-Hertogenbosch

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Van Neynsel - De Taling staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Van Neynsel - De Taling wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in s-Hertogenbosch blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Van Neynsel - De Taling is gelegen in s-Hertogenbosch.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is De Eendenkooi 2 in s-Hertogenbosch. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Van Neynsel - De Taling. Maak daarom eerst een afspraak via 31 73 822 8000, of de website: http://www.vanneynsel.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Van Neynsel - De Taling je bevalt.

Hoe kom je bij Van Neynsel - De Taling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Neynsel - De Taling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Van Neynsel – De Taling

Bezoekers bekeken ook