Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden

Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden is gelegen aan de Haringvlietstraat 515 in het mooie Dordrecht.

Meer informatie over Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden in Dordrecht

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Dordrecht blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden is gelegen in Dordrecht.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Haringvlietstraat 515 in Dordrecht. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden. Maak daarom eerst een afspraak via 31 78 616 3222, of de website: http://www.demerwelanden.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden je bevalt.

Hoe kom je bij Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden

Bezoekers bekeken ook