Woonzorgcentrum De Bogt

Woonzorgcentrum De Bogt is gelegen aan de Polanenstraat 6 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Woonzorgcentrum De Bogt in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woonzorgcentrum De Bogt staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woonzorgcentrum De Bogt wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woonzorgcentrum De Bogt is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Polanenstraat 6 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woonzorgcentrum De Bogt. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 756 1800, of de website: https://www.amstelring.nl/verpleeghuis-de-bogt. Zodoende kun je langskomen om te zien of Woonzorgcentrum De Bogt je bevalt.

Hoe kom je bij Woonzorgcentrum De Bogt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonzorgcentrum De Bogt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woonzorgcentrum De Bogt

Bezoekers bekeken ook