Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is gelegen aan de Karel Doormanstraat 1 in het mooie Bergen op Zoom.

Meer informatie over Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Bergen op Zoom staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Bergen op Zoom wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Bergen op Zoom blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Bergen op Zoom is gelegen in Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Karel Doormanstraat 1 in Bergen op Zoom. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Bergen op Zoom. Maak daarom eerst een afspraak via 31 164 289 364, of de website: http://www.ggzwnb.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Bergen op Zoom je bevalt.

Hoe kom je bij Bergen op Zoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergen op Zoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Bergen op Zoom

Bezoekers bekeken ook