Wijkcentrum De Prinsenhof

Wijkcentrum De Prinsenhof is gelegen aan de Cornelis Houtmanplein 6 in het mooie Maasdijk.

Meer informatie over Wijkcentrum De Prinsenhof in Maasdijk

Op zoek naar een fijn Buurthuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Wijkcentrum De Prinsenhof staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Wijkcentrum De Prinsenhof wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Maasdijk blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Wijkcentrum De Prinsenhof is gelegen in Maasdijk.

De exacte locatie van deze Buurthuis is Cornelis Houtmanplein 6 in Maasdijk. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Wijkcentrum De Prinsenhof. Maak daarom eerst een afspraak via 31 174 630 358, of de website: http://vitiswelzijn.nl/site/nl. Zodoende kun je langskomen om te zien of Wijkcentrum De Prinsenhof je bevalt.

Hoe kom je bij Wijkcentrum De Prinsenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkcentrum De Prinsenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Wijkcentrum De Prinsenhof

Bezoekers bekeken ook