Odensehuis Het Schouw

Odensehuis Het Schouw is gelegen aan de Dollardplein 2 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Odensehuis Het Schouw in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Buurthuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Odensehuis Het Schouw staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Odensehuis Het Schouw wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Odensehuis Het Schouw is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Buurthuis is Dollardplein 2 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Odensehuis Het Schouw. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 22489727, of de website: https://www.amstelring.nl/odensehuis-het-schouw. Zodoende kun je langskomen om te zien of Odensehuis Het Schouw je bevalt.

Hoe kom je bij Odensehuis Het Schouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odensehuis Het Schouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Odensehuis Het Schouw

Bezoekers bekeken ook