t Huis aan de Poel

t Huis aan de Poel is gelegen aan de Populierenlaan 21 in het mooie Amstelveen.

Meer informatie over t Huis aan de Poel in Amstelveen

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? t Huis aan de Poel staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij t Huis aan de Poel wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amstelveen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want t Huis aan de Poel is gelegen in Amstelveen.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Populierenlaan 21 in Amstelveen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van t Huis aan de Poel. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 641 9351, of de website: http://www.brentano.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of t Huis aan de Poel je bevalt.

Hoe kom je bij t Huis aan de Poel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Huis aan de Poel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. t Huis aan de Poel

Bezoekers bekeken ook