Stichting Zorgbeheer De Zellingen

Stichting Zorgbeheer De Zellingen is gelegen aan de Sint Helenabaai 1 in het mooie Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Stichting Zorgbeheer De Zellingen in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting Zorgbeheer De Zellingen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting Zorgbeheer De Zellingen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Capelle aan den IJssel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting Zorgbeheer De Zellingen is gelegen in Capelle aan den IJssel.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Sint Helenabaai 1 in Capelle aan den IJssel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting Zorgbeheer De Zellingen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 10 451 5833, of de website: https://www.zellingen.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting Zorgbeheer De Zellingen je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting Zorgbeheer De Zellingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Zorgbeheer De Zellingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting Zorgbeheer De Zellingen

Bezoekers bekeken ook