Stichting Margriet van de Laer

Stichting Margriet van de Laer is gelegen aan de Molenstraat 9 in het mooie Zundert.

Meer informatie over Stichting Margriet van de Laer in Zundert

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting Margriet van de Laer staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting Margriet van de Laer wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Zundert blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting Margriet van de Laer is gelegen in Zundert.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Molenstraat 9 in Zundert. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting Margriet van de Laer. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: https://www.margrietvandelaer.nl/overzicht_woningen. Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting Margriet van de Laer je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting Margriet van de Laer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Margriet van de Laer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting Margriet van de Laer

Bezoekers bekeken ook