Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland

Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland is gelegen aan de Weizigtweg 10-94 (bezoekadres) Weizigtweg 6 (postadres in het mooie Dordrecht.

Meer informatie over Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland in Dordrecht

Op zoek naar een fijn Woongemeenschap voor gepensioneerden om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Dordrecht blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland is gelegen in Dordrecht.

De exacte locatie van deze Woongemeenschap voor gepensioneerden is Weizigtweg 10-94 (bezoekadres) Weizigtweg 6 (postadres in Dordrecht. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Maak daarom eerst een afspraak via 31 78 613 3238, of de website: https://stichtingouderenzorg.nu/home.html. Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting Huisvesting Ouderen Uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland

Bezoekers bekeken ook