de Meiberg

de Meiberg is gelegen aan de Meijhorst 7337 in het mooie Nijmegen.

Meer informatie over de Meiberg in Nijmegen

Op zoek naar een fijn Woongemeenschap voor gepensioneerden om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? de Meiberg staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij de Meiberg wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Nijmegen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want de Meiberg is gelegen in Nijmegen.

De exacte locatie van deze Woongemeenschap voor gepensioneerden is Meijhorst 7337 in Nijmegen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van de Meiberg. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 15040051, of de website: http://www.woongenoot.nl/onze_woningen/meijhorst.htm. Zodoende kun je langskomen om te zien of de Meiberg je bevalt.

Hoe kom je bij de Meiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Meiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. de Meiberg

Bezoekers bekeken ook