Mariahof, een huis van Oktober

Mariahof, een huis van Oktober is gelegen aan de Marialaan 38 in het mooie Reusel.

Meer informatie over Mariahof, een huis van Oktober in Reusel

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Mariahof, een huis van Oktober staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Mariahof, een huis van Oktober wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Reusel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Mariahof, een huis van Oktober is gelegen in Reusel.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Marialaan 38 in Reusel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Mariahof, een huis van Oktober. Maak daarom eerst een afspraak via 31 88 245 7795, of de website: http://www.zorginoktober.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Mariahof, een huis van Oktober je bevalt.

Hoe kom je bij Mariahof, een huis van Oktober? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariahof, een huis van Oktober het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Mariahof, een huis van Oktober

Bezoekers bekeken ook