Het Hendrickszhuys

Het Hendrickszhuys is gelegen aan de Herengracht 412 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Het Hendrickszhuys in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Hendrickszhuys staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Hendrickszhuys wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Hendrickszhuys is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Herengracht 412 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Hendrickszhuys. Maak daarom eerst een afspraak via 31 85 064 5910, of de website: https://domusmagnus.com/locaties/het-hendrickszhuys/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Hendrickszhuys je bevalt.

Hoe kom je bij Het Hendrickszhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Hendrickszhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Hendrickszhuys

Bezoekers bekeken ook