Het Anker

Het Anker is gelegen aan de Ankerstraat in het mooie Lemelerveld.

Meer informatie over Het Anker in Lemelerveld

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Anker staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Anker wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Lemelerveld blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Anker is gelegen in Lemelerveld.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Ankerstraat in Lemelerveld. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Anker. Maak daarom eerst een afspraak via 31 529 431 541, of de website: https://www.rosengaerde.nl/wonen/locaties/het-anker-lemelerveld/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Anker je bevalt.

Hoe kom je bij Het Anker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Anker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Anker

Bezoekers bekeken ook