De Zorg van toen Drachten

De Zorg van toen Drachten is gelegen aan de Haverstuk 75 in het mooie Drachten.

Meer informatie over De Zorg van toen Drachten in Drachten

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Zorg van toen Drachten staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Zorg van toen Drachten wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Drachten blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Zorg van toen Drachten is gelegen in Drachten.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Haverstuk 75 in Drachten. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Zorg van toen Drachten. Maak daarom eerst een afspraak via 31 85 111 9539, of de website: https://dezorgvantoen.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Zorg van toen Drachten je bevalt.

Hoe kom je bij De Zorg van toen Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zorg van toen Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Zorg van toen Drachten

Bezoekers bekeken ook