Demens, kenniscentrum voor dementiezorg

Demens, kenniscentrum voor dementiezorg is gelegen aan de Spehornerbrink 1 in het mooie Emmen.

Meer informatie over Demens, kenniscentrum voor dementiezorg in Emmen

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Demens, kenniscentrum voor dementiezorg staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Demens, kenniscentrum voor dementiezorg wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Emmen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Demens, kenniscentrum voor dementiezorg is gelegen in Emmen.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Spehornerbrink 1 in Emmen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Demens, kenniscentrum voor dementiezorg. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Demens, kenniscentrum voor dementiezorg je bevalt.

Hoe kom je bij Demens, kenniscentrum voor dementiezorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demens, kenniscentrum voor dementiezorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Demens, kenniscentrum voor dementiezorg

Bezoekers bekeken ook