De Warrenhove Zorggroep Liante

De Warrenhove Zorggroep Liante is gelegen aan de De Warren 8 in het mooie Drachten.

Meer informatie over De Warrenhove Zorggroep Liante in Drachten

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Warrenhove Zorggroep Liante staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Warrenhove Zorggroep Liante wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Drachten blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Warrenhove Zorggroep Liante is gelegen in Drachten.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is De Warren 8 in Drachten. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Warrenhove Zorggroep Liante. Maak daarom eerst een afspraak via 31 512 591 100, of de website: https://www.dewarrenhove.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Warrenhove Zorggroep Liante je bevalt.

Hoe kom je bij De Warrenhove Zorggroep Liante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Warrenhove Zorggroep Liante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Warrenhove Zorggroep Liante

Bezoekers bekeken ook