De Terwebloem

De Terwebloem is gelegen aan de Van Bergenhenegouwenlaan 2 in het mooie Poeldijk.

Meer informatie over De Terwebloem in Poeldijk

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Terwebloem staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Terwebloem wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Poeldijk blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Terwebloem is gelegen in Poeldijk.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Van Bergenhenegouwenlaan 2 in Poeldijk. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Terwebloem. Maak daarom eerst een afspraak via 31 174 741 700, of de website: http://pietervanforeest.nl/de-terwebloem. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Terwebloem je bevalt.

Hoe kom je bij De Terwebloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Terwebloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Terwebloem

Bezoekers bekeken ook