De Postaert

De Postaert is gelegen aan de Heerbaan 26 in het mooie Posterholt.

Meer informatie over De Postaert in Posterholt

Op zoek naar een fijn Zorgcentrum om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Postaert staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Postaert wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Posterholt blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Postaert is gelegen in Posterholt.

De exacte locatie van deze Zorgcentrum is Heerbaan 26 in Posterholt. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Postaert. Maak daarom eerst een afspraak via 31 475 724 777, of de website: https://www.depostaert.com/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Postaert je bevalt.

Hoe kom je bij De Postaert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Postaert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Postaert

Bezoekers bekeken ook