Careyn De Buitenhof

Careyn De Buitenhof is gelegen aan de Winklerlaan 361 in het mooie Utrecht.

Meer informatie over Careyn De Buitenhof in Utrecht

Op zoek naar een fijn Zorgcentrum om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Careyn De Buitenhof staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Careyn De Buitenhof wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Utrecht blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Careyn De Buitenhof is gelegen in Utrecht.

De exacte locatie van deze Zorgcentrum is Winklerlaan 361 in Utrecht. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Careyn De Buitenhof. Maak daarom eerst een afspraak via 31 30 258 8800, of de website: https://www.careyn.nl/buitenhof. Zodoende kun je langskomen om te zien of Careyn De Buitenhof je bevalt.

Hoe kom je bij Careyn De Buitenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Careyn De Buitenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Careyn De Buitenhof

Bezoekers bekeken ook