ZINN locatie De Burcht

ZINN locatie De Burcht is gelegen aan de Van der Duyn van Maasdamweg 250 in het mooie Hoogezand.

Meer informatie over ZINN locatie De Burcht in Hoogezand

Op zoek naar een fijn Zorgcentrum om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? ZINN locatie De Burcht staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij ZINN locatie De Burcht wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Hoogezand blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want ZINN locatie De Burcht is gelegen in Hoogezand.

De exacte locatie van deze Zorgcentrum is Van der Duyn van Maasdamweg 250 in Hoogezand. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van ZINN locatie De Burcht. Maak daarom eerst een afspraak via 31 50 752 5000, of de website: http://www.zinnzorg.nl/wonen/locaties/de_burcht. Zodoende kun je langskomen om te zien of ZINN locatie De Burcht je bevalt.

Hoe kom je bij ZINN locatie De Burcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZINN locatie De Burcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. ZINN locatie De Burcht

Bezoekers bekeken ook