De Gijsbrecht

De Gijsbrecht is gelegen aan de Theresiastraat in het mooie Ouderkerk aan de Amstel.

Meer informatie over De Gijsbrecht in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Gijsbrecht staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Gijsbrecht wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Ouderkerk aan de Amstel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Gijsbrecht is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Theresiastraat in Ouderkerk aan de Amstel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Gijsbrecht. Maak daarom eerst een afspraak via 31 88 088 2080, of de website: https://www.wonenindegijsbrecht.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Gijsbrecht je bevalt.

Hoe kom je bij De Gijsbrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gijsbrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Gijsbrecht

Bezoekers bekeken ook