Zorghotel De Meander

Zorghotel De Meander is gelegen aan de Boslaan 1 in het mooie Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Zorghotel De Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een fijn Revalidatiecentrum om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Zorghotel De Meander staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Zorghotel De Meander wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Nieuwerkerk aan den IJssel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Zorghotel De Meander is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De exacte locatie van deze Revalidatiecentrum is Boslaan 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Zorghotel De Meander. Maak daarom eerst een afspraak via 31 10 266 5757, of de website: http://www.zellingen.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Zorghotel De Meander je bevalt.

Hoe kom je bij Zorghotel De Meander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorghotel De Meander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Zorghotel De Meander

Bezoekers bekeken ook