Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren

Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren is gelegen aan de Anna van Saksenlaan 10 in het mooie Den Haag.

Meer informatie over Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren in Den Haag

Op zoek naar een fijn Huurwoningen om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Den Haag blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren is gelegen in Den Haag.

De exacte locatie van deze Huurwoningen is Anna van Saksenlaan 10 in Den Haag. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren. Maak daarom eerst een afspraak via 31 70 342 1200, of de website: http://www.woonz.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren je bevalt.

Hoe kom je bij Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woonz.nl wonen, service en zorg voor senioren

Bezoekers bekeken ook