WoonincPlusVitalis De Horst

WoonincPlusVitalis De Horst is gelegen aan de Imkerstraat 6 in het mooie Eindhoven.

Meer informatie over WoonincPlusVitalis De Horst in Eindhoven

Op zoek naar een fijn Appartementencomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? WoonincPlusVitalis De Horst staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij WoonincPlusVitalis De Horst wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Eindhoven blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want WoonincPlusVitalis De Horst is gelegen in Eindhoven.

De exacte locatie van deze Appartementencomplex is Imkerstraat 6 in Eindhoven. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van WoonincPlusVitalis De Horst. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: http://www.vitalisgroep.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of WoonincPlusVitalis De Horst je bevalt.

Hoe kom je bij WoonincPlusVitalis De Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WoonincPlusVitalis De Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. WoonincPlusVitalis De Horst

Bezoekers bekeken ook