Wooncentrum De Wanne

Wooncentrum De Wanne is gelegen aan de De Wanne 1 in het mooie Nieuw-Buinen.

Meer informatie over Wooncentrum De Wanne in Nieuw-Buinen

Op zoek naar een fijn Ziekenhuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Wooncentrum De Wanne staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Wooncentrum De Wanne wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Nieuw-Buinen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Wooncentrum De Wanne is gelegen in Nieuw-Buinen.

De exacte locatie van deze Ziekenhuis is De Wanne 1 in Nieuw-Buinen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Wooncentrum De Wanne. Maak daarom eerst een afspraak via 31 599 345 888, of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Wooncentrum De Wanne je bevalt.

Hoe kom je bij Wooncentrum De Wanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wooncentrum De Wanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Wooncentrum De Wanne

Bezoekers bekeken ook