Wijkzorgcentrum De Hofwijck

Wijkzorgcentrum De Hofwijck is gelegen aan de Dirk Zeperweg 2 in het mooie Leeuwarden.

Meer informatie over Wijkzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden

Op zoek naar een fijn Thuiszorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Wijkzorgcentrum De Hofwijck staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Wijkzorgcentrum De Hofwijck wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Leeuwarden blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Wijkzorgcentrum De Hofwijck is gelegen in Leeuwarden.

De exacte locatie van deze Thuiszorg is Dirk Zeperweg 2 in Leeuwarden. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Wijkzorgcentrum De Hofwijck. Maak daarom eerst een afspraak via 31 58 213 4495, of de website: http://www.paletgroep.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Wijkzorgcentrum De Hofwijck je bevalt.

Hoe kom je bij Wijkzorgcentrum De Hofwijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkzorgcentrum De Hofwijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Wijkzorgcentrum De Hofwijck

Bezoekers bekeken ook