Verpleeghuis De Dormig

Verpleeghuis De Dormig is gelegen aan de Op de Heugden 100 in het mooie Landgraaf.

Meer informatie over Verpleeghuis De Dormig in Landgraaf

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Verpleeghuis De Dormig staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Verpleeghuis De Dormig wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Landgraaf blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Verpleeghuis De Dormig is gelegen in Landgraaf.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Op de Heugden 100 in Landgraaf. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Verpleeghuis De Dormig. Maak daarom eerst een afspraak via 31 45 533 9339, of de website: http://www.meandergroep.com/contact/locaties/verpleeghuis-de-dormig. Zodoende kun je langskomen om te zien of Verpleeghuis De Dormig je bevalt.

Hoe kom je bij Verpleeghuis De Dormig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verpleeghuis De Dormig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Verpleeghuis De Dormig

Bezoekers bekeken ook