Stichting Wonen met Dementie

Stichting Wonen met Dementie is gelegen aan de Randstad 2201 in het mooie Almere.

Meer informatie over Stichting Wonen met Dementie in Almere

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting Wonen met Dementie staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting Wonen met Dementie wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Almere blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting Wonen met Dementie is gelegen in Almere.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Randstad 2201 in Almere. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting Wonen met Dementie. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting Wonen met Dementie je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting Wonen met Dementie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Wonen met Dementie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting Wonen met Dementie

Bezoekers bekeken ook