Stichting Vrienden van Overdorp

Stichting Vrienden van Overdorp is gelegen aan de Watersnip 13 in het mooie Kockengen.

Meer informatie over Stichting Vrienden van Overdorp in Kockengen

Op zoek naar een fijn Stichting om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting Vrienden van Overdorp staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting Vrienden van Overdorp wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Kockengen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting Vrienden van Overdorp is gelegen in Kockengen.

De exacte locatie van deze Stichting is Watersnip 13 in Kockengen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting Vrienden van Overdorp. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting Vrienden van Overdorp je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting Vrienden van Overdorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vrienden van Overdorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting Vrienden van Overdorp

Bezoekers bekeken ook