Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel

Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel is gelegen aan de Dudok-Erf 58 in het mooie Dordrecht.

Meer informatie over Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel in Dordrecht

Op zoek naar een fijn Gezondheid om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Dordrecht blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel is gelegen in Dordrecht.

De exacte locatie van deze Gezondheid is Dudok-Erf 58 in Dordrecht. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel. Maak daarom eerst een afspraak via 31 78 649 2111, of de website: http://www.hetspectrum.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting Het Spectrum , locatie het Polderwiel

Bezoekers bekeken ook