Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof

Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof is gelegen aan de De Klencke 111 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is De Klencke 111 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 541 6111, of de website: https://www.amstelring.nl/verpleeghuis-vreugdehof. Zodoende kun je langskomen om te zien of Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof je bevalt.

Hoe kom je bij Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof

Bezoekers bekeken ook