Residentie De Wijert

Residentie De Wijert is gelegen aan de Van Ketwich Verschuurlaan 25 in het mooie Groningen.

Meer informatie over Residentie De Wijert in Groningen

Op zoek naar een fijn Huurwoningen om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Residentie De Wijert staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Residentie De Wijert wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Groningen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Residentie De Wijert is gelegen in Groningen.

De exacte locatie van deze Huurwoningen is Van Ketwich Verschuurlaan 25 in Groningen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Residentie De Wijert. Maak daarom eerst een afspraak via 31 50 525 0107, of de website: http://www.dewijert.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Residentie De Wijert je bevalt.

Hoe kom je bij Residentie De Wijert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Residentie De Wijert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Residentie De Wijert

Bezoekers bekeken ook