Parkflat de Valkenburcht

Parkflat de Valkenburcht is gelegen aan de Valkenburglaan 35 in het mooie Oosterbeek.

Meer informatie over Parkflat de Valkenburcht in Oosterbeek

Op zoek naar een fijn Serviceaccommodatie om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Parkflat de Valkenburcht staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Parkflat de Valkenburcht wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Oosterbeek blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Parkflat de Valkenburcht is gelegen in Oosterbeek.

De exacte locatie van deze Serviceaccommodatie is Valkenburglaan 35 in Oosterbeek. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Parkflat de Valkenburcht. Maak daarom eerst een afspraak via 31 26 333 4210, of de website: http://www.parkflatdevalkenburcht.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Parkflat de Valkenburcht je bevalt.

Hoe kom je bij Parkflat de Valkenburcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkflat de Valkenburcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Parkflat de Valkenburcht

Bezoekers bekeken ook