Ontmoetingsplek De Veldhoek

Ontmoetingsplek De Veldhoek is gelegen aan de Gentiaan 1 in het mooie Harfsen.

Meer informatie over Ontmoetingsplek De Veldhoek in Harfsen

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Ontmoetingsplek De Veldhoek staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Ontmoetingsplek De Veldhoek wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Harfsen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Ontmoetingsplek De Veldhoek is gelegen in Harfsen.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Gentiaan 1 in Harfsen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Ontmoetingsplek De Veldhoek. Maak daarom eerst een afspraak via 31 573 432 011, of de website: http://www.ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Ontmoetingsplek De Veldhoek je bevalt.

Hoe kom je bij Ontmoetingsplek De Veldhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingsplek De Veldhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Ontmoetingsplek De Veldhoek

Bezoekers bekeken ook