Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam

Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam is gelegen aan de Burgemeester Stulemeijerlaan 291 in het mooie Schiedam.

Meer informatie over Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam in Schiedam

Op zoek naar een fijn Bejaardentehuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Schiedam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam is gelegen in Schiedam.

De exacte locatie van deze Bejaardentehuis is Burgemeester Stulemeijerlaan 291 in Schiedam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam. Maak daarom eerst een afspraak via 31 10 471 8756, of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam je bevalt.

Hoe kom je bij Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S'dam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Humanistische Stichting voor Huisvesting van Senioren-S’dam

Bezoekers bekeken ook