Het Lindenhof Woonzorg

Het Lindenhof Woonzorg is gelegen aan de Noord Esmarkerrondweg 492 in het mooie Enschede.

Meer informatie over Het Lindenhof Woonzorg in Enschede

Op zoek naar een fijn Huurwoningen om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Lindenhof Woonzorg staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Lindenhof Woonzorg wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Enschede blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Lindenhof Woonzorg is gelegen in Enschede.

De exacte locatie van deze Huurwoningen is Noord Esmarkerrondweg 492 in Enschede. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Lindenhof Woonzorg. Maak daarom eerst een afspraak via 31 88 921 0329, of de website: http://www.woonzorg.nl/het_lindenhof_enschede. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Lindenhof Woonzorg je bevalt.

Hoe kom je bij Het Lindenhof Woonzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Lindenhof Woonzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Lindenhof Woonzorg

Bezoekers bekeken ook