Het Gastenhuis B.V.

Het Gastenhuis B.V. is gelegen aan de Laan der Hesperiden 40 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Het Gastenhuis B.V. in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Hoofdkantoor om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Gastenhuis B.V. staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Gastenhuis B.V. wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Gastenhuis B.V. is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Hoofdkantoor is Laan der Hesperiden 40 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Gastenhuis B.V.. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 303 9507, of de website: https://hetgastenhuis.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Gastenhuis B.V. je bevalt.

Hoe kom je bij Het Gastenhuis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Gastenhuis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Gastenhuis B.V.

Bezoekers bekeken ook