Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg

Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg is gelegen aan de Westersingel 24 in het mooie Leeuwarden.

Meer informatie over Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg in Leeuwarden

Op zoek naar een fijn Informatiedienst om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Leeuwarden blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg is gelegen in Leeuwarden.

De exacte locatie van deze Informatiedienst is Westersingel 24 in Leeuwarden. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: http://www.filica.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg je bevalt.

Hoe kom je bij Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Filica, vind een nieuwe plek om te wonen met zorg

Bezoekers bekeken ook